четвер, 29 вересня 2016 р.

Що «розкаже» твій підпис?

А чи знаєте ви, що підпис власне як і почерк людини може багато чого цікавого розказати про його власника? Навіть більше: згідно з вченнями Фен-шуй це може навіть вплинути на успіх, якщо детальніше, то розпочинати його і зваршувати необхідно з лінії, котра прямує вгору і налаштовує власника на нові позитивні звершення.
Отже, давайте розгянемо детальніше:
Розмір. Пригадується мені один документ: вище над моїм був ще один підпис, котрий «заковирками» діставав  нижнього поля  і чесно кажучи робив підпис інших просто недоречними. Для мене чи питання поваги до інших, оскільки просто по-людськи думаєш куди ж мають дітись інші.
Так от,кщо підпис більшй ніж решту букв у документі це описує людину як самовпевнену та таку, що має достатньо високу думку про себе. Деякі люди підписуються великими літерам и, що означає швидше пихатість, задеркуватись, ніж самодостатність. Люди, підписи котрих є меншими, ніж інші літери в тексті страждають від низької самооцінки та є ненадійними.
Напрямок.   Більшість підписів є горизонтальними, прямуючими вгору або вниз. Так от, якщо ви є власником останнього варіанту, то це характеризує вас як людину, котра зіштовхуючись з труднощами частенько дає задню, схильну до депресії, а також не надто впевнену у собі та своїх силах.
Власники підпису, що прямує вгору не бояться зіштовхнутись із будь-якими труднощами, мають хорошу самооцінку, впевнені в совїх силах, позитивні та життєрадістні. Критику приймають з гордо піднятою головою і вміють визнавати свої помилки і вчитись на них. Горизонтальний підпис притаманний особистостям емоційно-стабільним, з чудовим внутрішнім балансом, гармонійним та справжнім любителям свого життя.  Не схильні впадати у депресію, і взагалі стрибки настрою практично не спостерігаються.
Розбірливість. Розбірливий підпис, де можна чітко прочитати ініціали та літери мають чіткі цілі на життя, а також конкретні ідеї та задуми. Чим розбірливіший підпис у вас є, тим менша схильність до уникнення,погашення конфліктів. Нерозбірливий — притаманний догматичним особам, критичним та недружелюбним, конфлікним та вічним романтикам. Також часто його влансими доволі ексцентричні.
Щодо імені та прізвища можна сказати наступне
Якщо ім’я більш виділене, це означає що власник має позитивні враження,спогади про своє дитинство і його приватне життя є більш важливим за публічне. Якщо переважає прізвище — публічне життя стоїть на першому місці.
Чим більша відстань від прізвищем та ім’ям — тим більше його власник бажає розділяти соціальне та особисте життя. Ось такі прості «секрети» може відкрити простий підпис.