пʼятницю, 8 квітня 2016 р.

pregnancy

Girls and women want to say, you are no longer alone! I felt so all 9 months of my pregnancy - give directions to the analysis'm reading, that's what. Received the results - again in the search. And this worked unofficially, of course, and no money is not received - all sat and thought: a man sitting on the neck, did not really do, and what is involved is a woman in the decree? I'm the same as they are or not? What do they feel?Then, in the late afternoon - what to cook and what has been and what cooking ....Later, when it was 4-5 months more interested in how to develop my kolibryk - again "huhlyla." And then your daily has got to describe that feeling when (I think my daughter will be interesting to find out how her mother was with her puzyku). Before maternity - on a piece of paper subscribed everything you need with you ... lost again recorded.That is why - collected everything, that knew their experiences, read, stolen, heard a single collection, the book "Nine months of happiness" and ready to give it to you! Stages of development of fetus (when there are legs, hands, nails - everything, all), the list of necessary tests (which I did + to be, according to MOOZ), personal journal (to record their thoughts and feelings), mini cook book, place to record the necessary things in your maternity + that it took me, my personal feelings and experiences (for comparison), reviews of pregnant mothers (this will inspire you and keep) a list of assets and care for problem skin. Oh ... and everything not listed. Please, write. The cost of the book - only UAH 50 (e) and 70 USD (paper) .A still a bunch of free advice and support :)

Типи особистості (еннеаграмма)

Матеріал із сайту (пункт 4):
До речі тут навчають еннео-коучів (200 у.е. за модуль )
Самый высокий уровень развития – это состояние, в котором мы становимся единым целым со своей истинной природой и находимся в гармонии с собой и с окружающим миром. Здесь мы полностью проявляем свои сильные стороны и обладаем естественным доступом к глубинной мотивации, делая осознанный выбор.
Самый низкий уровень развития – это состояния, в которых мы находимся в руках «ложной личности», «капкане обусловленностей», искаженного восприятия себя и окружающих. Здесь проявляется деструктивное поведение, характерное глубинной мотивации, и зависанию в разрушительных паттернах, а также отсутствие осознанного выбора.
Після перегляду вкладок даного сайту все здалось більш незрозумілішим, особливо про стрілки впливу одного типу на інший, тай взагалі розбираюсь детальніше. Нище мої "кроки" у вигляді статтей, де можете прослідкувати та ознайомитись із твердженнями, думками та всиловлюваннями про еннеаграмму.
ерква :http://www.credo-ua.org/2012/02/58946
Вікіпедія: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BD%D0%BD%D0%B5%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0
Альтернативне джерело: http://business-territory.com/articles/enneagrama-yak-metod-samopiznannya-osobistosti
http://ubaradio.com/vidnosini/22049-enneagrama-i-tipi-osobistosti.html
До речі,чудовий тест на визначення придатності особи на певну вакансію:)
Ще стаття: http://oleh-sj.com/Ps/Ps-12-2.html
В переривах між читанням впрошую консультатнів Іцхака дати мені можливіть навчатись на курсі дешевше. І не тільки через те,що немаю можливості платити 10 тис.грн, а ще й через те, що впевнена - бракує світу альтруїзму. Так,людина витрачала свій час і сили але не матеріальні ресурси, виставляючи ціну із врахуванням собівартості. Я хочу там навчатись, тому перепробую всі можливі шляхи, про резуьтат напишу.
Ну тут вже пішло-поїхало: http://archive.catholicnews.org.ua/enneagrama-odna-z-bagatokh-prichin-zrostu-vipadkiv-diyavolsk#point
Тут можна отримати безкоштовні матеріали на дану тему, щоправда англійською: https://guesthousecenter.org/programs/inner-flow-sandra-maitri/
Тест на визначення еннео-типу: http://www.psychologies.ru/tests/test/214/
Його можна пройти і за ссилкою із пункту 4 з мого плану на проект до даного тижня, проте тут всього 1 запитання, на сайті "4" їх 36, проте зможете дізнатись біль детальніше ваш тип і суміжні до нього. До речі, хочу сказати, що результати навіть з одного запитання абсолютно збігаються з моєю повсякденною поведінкою. Мій еннеатип - 8 "Лідер", згідно перших результатів дещо відмінний але заради загального розвитку та більш глибоких уявлень рада, що пройшла їх обох,як і статті, котрі приведені вище. Це моя особлива знахідка, як  і попередній вебінар.

П.С. Я знайшла своє покликання...:)
 



Обладнаємо життя (мій другий день)

Ще вчора постила підслухане із вебінару Іцхака і скажу: я захоплена! Наче все те, що занала але мотивував надзвичайно. Ділюсь чимось тут, більш детально — звертайтесь особисто.
Отже, як всім відомо для досягнення того, що я справді важливим для вас — будь це мрія, або просто ціль потрібно бути трішки егоїстом. Цей наглядний приклад побачите на зображенні далі але спочатку підніміть очі вище: ви стоїте зараз на тій самій дорозі, перед вами залиишок життя і вибір: як і всіх, або щоб було що згадати. Можете, звісно купити побільше пива та чіпсів, всістись перед монітором або розглядати сторінки друзів у соцмережах, а є можливість пожертвувати цим і кожен день годину, пів, скільки є змоги присвячувати своїй мрії.
 А тепер приклад: в мене очі ледь на лоба не повилазили від цього зображення. Так і є! Ще раз підтверджую свої слова із поперднього посту — хочеш чогось досягти, то знайди когось, хто буде щиро у вас вірити,або буде зацікавлений у досягненні вашої мети. Тут і може слугувати коуч, адже ваша реалізації рівна відгуку про його роботу, що дорівнює його рейтингу та майбутньому успіху. Так було із моїм написанням книги: була я із вордовським листком паперу, мої батьки, друзі і всі-всі, кому навіть не говорила, що пишу її, тому що заклюють. Так,так саме це слово. Тисячі слів: навіщо, не вигадуй, кому це потрібне, нічого не вийде, є тисячі книг таких як твоя і мільйони кращих. А я писала…Був і мій чоловік, котрий говорив, що можливо ця книга буде повним провалом але після пару таких, одного разу таки все вийде. У мене вірив він, а якщо не так, то принаймі не бив палкою, як бачите вище. Обладнюйтесь в дорогу в товстий панцир, і як би вас не били — йдіть далі, вперто, егоїстично, напористо. Тільки тоді все вийде. У мене є алгоритм та вправи але його наглядніше проводити під час сесії.

А це ще один приклад звичок успішних і не дуже людей, хоча для мене це дуже відносно. Там також немає одного дуже важливого пункту : якщо у тебе немає можливостей, але є непереборне бажання — знайдти тих, хто тобі їх дасть. Я просто мріяла про курси для Hr і Кузня кадрів у цьому мені дуже допомогла! Надіюсь колись теж стану їм у пригоді:)
А зараз пункт 4 — еннеа-коучинг, щось нове і надісь зовсім відмінне. Одразу вартість: http://www.ecoach.by/ennea-events/trainings/coaching. Про враження і нові навички напишу завтра.
І ще одне: технік для вивчення залишилось 19 (1 з них «Досягнення цілей та реалізація мрій» освоїла, попрактикувала,записала»). Дуже надіюсь, що ця моя посилючість та жертовність власним відпочинком колись окупиться, навіть якщо моральни задоволенням. Сорок дев’ять…де ви ті,хто дасть таку можливість?