пʼятниця, 8 квітня 2016 р.

Типи особистості (еннеаграмма)

Матеріал із сайту (пункт 4):
До речі тут навчають еннео-коучів (200 у.е. за модуль )
Самый высокий уровень развития – это состояние, в котором мы становимся единым целым со своей истинной природой и находимся в гармонии с собой и с окружающим миром. Здесь мы полностью проявляем свои сильные стороны и обладаем естественным доступом к глубинной мотивации, делая осознанный выбор.
Самый низкий уровень развития – это состояния, в которых мы находимся в руках «ложной личности», «капкане обусловленностей», искаженного восприятия себя и окружающих. Здесь проявляется деструктивное поведение, характерное глубинной мотивации, и зависанию в разрушительных паттернах, а также отсутствие осознанного выбора.
Після перегляду вкладок даного сайту все здалось більш незрозумілішим, особливо про стрілки впливу одного типу на інший, тай взагалі розбираюсь детальніше. Нище мої "кроки" у вигляді статтей, де можете прослідкувати та ознайомитись із твердженнями, думками та всиловлюваннями про еннеаграмму.
ерква :http://www.credo-ua.org/2012/02/58946
Вікіпедія: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BD%D0%BD%D0%B5%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0
Альтернативне джерело: http://business-territory.com/articles/enneagrama-yak-metod-samopiznannya-osobistosti
http://ubaradio.com/vidnosini/22049-enneagrama-i-tipi-osobistosti.html
До речі,чудовий тест на визначення придатності особи на певну вакансію:)
Ще стаття: http://oleh-sj.com/Ps/Ps-12-2.html
В переривах між читанням впрошую консультатнів Іцхака дати мені можливіть навчатись на курсі дешевше. І не тільки через те,що немаю можливості платити 10 тис.грн, а ще й через те, що впевнена - бракує світу альтруїзму. Так,людина витрачала свій час і сили але не матеріальні ресурси, виставляючи ціну із врахуванням собівартості. Я хочу там навчатись, тому перепробую всі можливі шляхи, про резуьтат напишу.
Ну тут вже пішло-поїхало: http://archive.catholicnews.org.ua/enneagrama-odna-z-bagatokh-prichin-zrostu-vipadkiv-diyavolsk#point
Тут можна отримати безкоштовні матеріали на дану тему, щоправда англійською: https://guesthousecenter.org/programs/inner-flow-sandra-maitri/
Тест на визначення еннео-типу: http://www.psychologies.ru/tests/test/214/
Його можна пройти і за ссилкою із пункту 4 з мого плану на проект до даного тижня, проте тут всього 1 запитання, на сайті "4" їх 36, проте зможете дізнатись біль детальніше ваш тип і суміжні до нього. До речі, хочу сказати, що результати навіть з одного запитання абсолютно збігаються з моєю повсякденною поведінкою. Мій еннеатип - 8 "Лідер", згідно перших результатів дещо відмінний але заради загального розвитку та більш глибоких уявлень рада, що пройшла їх обох,як і статті, котрі приведені вище. Це моя особлива знахідка, як  і попередній вебінар.

П.С. Я знайшла своє покликання...:)
 



Немає коментарів:

Дописати коментар