середу, 20 квітня 2016 р.

Як стати номером один (лайфхак)

Є два дні вашого народження — коли появились на світ, другий коли зрозуміли,чим вам варто займатись.
Стверджували колись вся земна поверхня тримається на трьох черепахах. Якщо це було повною несінітніцею, то те що шлях до лідерства або номеру один лежить на шести конях. Дізнатись про свої можна тут .
Це довгий опис, котрий можна розібрати лише індивідуально.
Згідно із системою Трейсі та Джексона, досянувши цілі можна, найперше занотувавши її. Так от,як відомо легше працювати граючись, як і досягати бажаної цілі. Нище представлене зображення Даруми — ляльки, котра символізує Бодхідхарму, котрий 9 років, згідно легенди, медитував, в результаті чого його ноги атрофувались (саме тому лялька позбавлена кінцівок).  Дарума — символізує початок нового і приносить щастя її валснику (у кожного повинна бути своя Дарума). Придбавши її — власник пише на дні ляльки своє бажання та в знак цього домальовує їй одну зіницю. На протязі року дане бажання повинне реалізуватись, якщо це трапилось — домальовує другу, в іншому разі, за традицією, потрібно віднести ляльку в храм, спалити та купити нову. Тим самим показуючи, що не збився з цілі, просто знайшов інший шлях її вирішення. Центр тяжості Даруми зміщений донизу, при наклоні — вона повертається у вихідне положення,що символізує непохитність задумів власника.

Придбати таку ляльку — мотиватора можна від 200 гривень, хоча думаю добряче пошукавши і дешевше. Також цікавим є Дарума Отосі — призначена для дітей, що чудово тренує розумові здібності, увагу та зір. Тіло ляльки складається із кольорових кружків, на вершині знаходиться голова. Суть гри — спеціальним молоточком вибити нижні «шари», при цьому голова має зилишитись на місці.
Для того,щоб розібратись у власному Я, корисно пройти  широко застосований у маркетинзі SWOT-аналіз,котрий допоможе зрозуміти сильні та слабкі стороки — це зона росту та праці. Далі — можливості і загрози, як арсенал для інвестиції та отримання винагород для старання.
По центру розміщуєте свою ціль, надалі весь аналіз повинен грунтуватись виходячи з неї та орієнтуючись в тому напрямку.
Далі кожен день пару хвилин (хоча б) відводьте на переведення слабких сторін та загроз і ранг сильних або можливостей. Лише детально розібравши їх, та бачачи щоденно це перед носом можна досягти покращення скілів.
Особистий календарик — копнячок. Покаже вам як не гаяти, ні хвилини та зможе легенько морально дати штурханця. (в приват,кому цікаво).
Карта бажань. Даний метод має, дещо спільне з фен-шуєм, котрий пояснює,що людина має величезний зв’язок із Всесвітом. А також, що думки матеріальні і бачачи кожен день перед очима бажану картину майбутнього, можна легко втілити це в реальність.
 Думаю на сьогодні попрацювати буде над чим:)



Немає коментарів:

Дописати коментар