вівторок, 19 квітня 2016 р.

Система успіху Брайяна Трейсі

«Сумно, що люди бідні, тому що ще не вирішили бути багатими. Вони страждають від надмірної маси тіла, тому що не вирішили ще стати здоровими і спортивними. Люди неефективно витрачають свій час,тому що ще не вирішили продуктивно витрачати його, чим би вони не займались » 

 Б.Трейсі

Брайян Трейсі розпочинав свою «кар’єру» із різноробочого, спав на підлозі та працював по дванадцять годин на добу, іноді не отримуючи за це ані цента. Тоді він розпочав вчитись у більш успішних колег і розробив свою власну систему успіху, котра допомогла йому заробити свій мільйон. За свою кар’єру Трейсі провів більше 4500 семінарів для більше, ніж  500 компаній по всьому світу. Він стверджує, що для заробітку мільйона потрібно двадцять два роки за умови дотримання певних правил (пунктів до досягнення успіху). Цікаво, що майже кожен із людей знає ці правила, проте не коритується ними. Люди мріють, моляться, ставлять свічки над втіленням цілей у реальність але 80 % із них були бідними, і ними й залишуться.

Уявіть собі, що на своїх  тренінгах Брайян стверджує, що за 5-7 років активної праці, кожен може попасти у  перших 10 % найуспішніших людей у своїх справі.  Його методика дещо переплітається із основами НЛП та автором, котрого я обожнюю — Адамом Джексоном, проте має свої відмінності. Все дуже просто — всього шість, усім відомих, пунктів, проте поки ви не занотуєте, не впровадите їх у життя та не розпочнете жити з ними успіх може й не прийти.
І ще: про що Ви думаєте у цей момент? Зловіть себе на думці, а не формуйте щось нове. Саме за нею можна виміряти схильність до досягнення мети та реалізації себе як індивідуума, принаймі так стверджує автор. А ще, що через рік після повернення його на проведення семінарів у те саме місце трапляються люди, котрі чесно виконуючи усі настанови та дотримуючись цих шести пунктів, підходять і діляться успіхом котрий став можливим завдяки реалізації стратегії Брайяна у реальність. Звертайтесь особисто — будемо формувати вашу систему успіху також:)

 

Немає коментарів:

Дописати коментар