четвер, 7 квітня 2016 р.

Тиждень коучингу. Я розпочала!

Вчора трапилось щось неймовірно чудове! Я розпочала…Чому так пізно, подумаєте ви? Бо у мене 6-ти місячне немовля, котре потребує гіганську кількість уваги та часу. Проте ЦЕ трапилось. Розпочала із тренінгу і тепер є наслідки — хочу та планую навчатись на курсі Голографічного коучингу. Даний метод (дізналась під час тренінгу) дозволяє працювати з образами і найголовніше приймати себе. Все одночасно просто і дуже складно але насправді доволяє бути у хорошому настрої ЗАВЖДИ.
Звертайтесь — поділюсь : 0634166673 або ksenjaboyko@gmail.com
Цікаво те, що усе необхідне для цього є у нас самих і пропрацьовувати дану методику надзвичайно легко. Справа у тому, що в кожного було дитинство і багатьом говорили: «не плач,як дитя»,» хлопчики не плачуть». А ще — завжди потрібно стримувати свої емоції, особливо негативні. Для кого це правило? А чи знаєте,що саме воно як настирливий поштар рано чи пізно ходитимуть за вами по сліду, щоб ви розписались за лист із минулого (того випадку, де придушили у собі певну сильну чи слабку емоцію) ? Тому потрібно прийняти її і певною трансформацією допомогти заново народитись та прожити невеличке життя, а потім вийти зовім іншою, самостійною, котра більше ніколи не дошкулятиме! У мене це була собачка — маленька така і зовісм беззахисна але які образи «повилазили» у інших: і кікімора, і жаба, і вовк, навіть якийсь страшний звір, проте були й такі, що не побачили ким є їх емоція, тоді приходилось працювати ще,й ще. Але скажу по-секрету дійсно допомагає, особливо із «пролежнями», тобто такими,що тривалий час не дають спокою, тоді потрібно працювати щоденно, створюючи навіть при цьому підтримуюче середовище. Думаю, воно того варте. Адже кожен день має бути внутріньо сонячний, або принаймі без штормів та злив.Можливо й таке, що потрібно буде заново створити свій внутрішній світ. Так, це довго і занудно, іноді захоплююче, часом втомлююче але краще падати з ніг від задоволення,що ти стараєшся, працюєш над собою, «розцементовуєшся», як сказала одна з моїх клієнток, просто живеш  і воно цього вартує!
Ділюся з вами своїм невеличким внутрішнім раєм — це місто Южне (Одеська область), мій внутрішній спокій характеризується із цим місцем. Трішки далі там море, а ще місце, що частенько доводить мене до гріха — місцева пекарня:)

Немає коментарів:

Дописати коментар