четвер, 7 квітня 2016 р.

Коучинг, як спосіб досягання неможливого

Як проходить коучинг?

Кожна «зустріч» має назву коуч-сесія, в ході якої кочу (а далі Ваш особистий генератор підсилювання розкриття потенціалу) задає сильні, правильні запитання. Усе просто — ніяких порад та готових рішень. Звикли, що годують із ложечки, що усе показують та розказують? І до чого призвели ці попередні спроби?
Коучинг — це не тренінг, не робота із психологом чи спеціалістом із консалтингу, звідки клієнт виходить із купкою книг, списом дій на найближчий час чи переліком літературних джерел в яких криється його рішення. Особливітсь його полягає в тому, що всі рішення на задачі, знаходить сам клієнт. В результаті не потрібно нічого шукати, читати, підганяти під власні рамки. А як відомо, краще один раз побачити на власні очі, ніж тисячу раз почути.
Ви досягнете інсайту і все це лише завдяки власним силам та вирішете усі задачі, що ще більше додасть віри у себе та спровокує ще інтенсивнішу роботу потенціалу. Зможете заглянути у найпотаємніші кутки та забрати усі перешкоди на шляху до поставленої цілі. Варто лише спробувати та навчитись довіряти собі!

Що ще зможете отримати ?

  • зможете чітко зрозуміти яким чином розставляти приорітети
  • побачите свої сильні та слабкі сторони
  • назавжди забудете про невневненість у собі
  • зрозумієте, що існує безумовна любов
  • назавжди покіните із завалами та «хвостами» у роботі
  • знатимете напевне, що мрія може не залишатись лише мрією
  • і головне: віднайдете свою нішу у суспільстві

Чим доведеться пожертвувати?

Отримавши все вищезгадане безумовно доведеться і зось віддати у замін, а точніше найдорожче, чим володіємо усі ми — час. Час на те, щоб розібратись у чому хочете побачити найвиразніші зміни, над якою областю життя готові працювати не в далекому «потім» і «спочатку те і інше, а тоді…», а сьогодні і негайно. Також будьте готові до різких змін у житті, можливо доведеться змінити своє ставлення до знайомих або виробити звичку приймання певної поведінки від інших. Повірте, воно того вартуватиме !
Звісно, спочатку важко буде повірити, що можна відрити свою внутрішню половину комусь іще але ніхто не буде Вас аналізувати, переконувати, порівнювати та підганяти під якийсь загально — прийнятий шаблон. Вікрию секрет : лише найгірший коуч дозволить собі сказати, що Вам робити далі і як в такому випадку поводяться інші клієнти. Якщо такі поради знадобляться, він може дещо підказати, але лише після сесії та віддалено. Коуч виступає в якості стороннього наглядача, він просто хоче простягнути руку допомоги і провести Вас через усі бар’єри, котрі стоять на шляху — усе інші самотужки. І не потрібно боятись чи соромитись, варто пишатись собою, адже перший крок до змін — це бажання їх чинити. Тож бажаю успіху та чекаю Ваших звернень та нових звершень!
Я — коуч по цілях та результатах, а по сумісництву майбутній автор напівавтобіографічної книги, що покликана змінювати життя найдорожчим — жінкам, котрі виношують нових членів суспільства.
Вірю у успіх, проте такий котрий виплеканий, дещо омріяний але досягнений шляхом натирання мозолів та набиттям гуль. Не люблю бути годованою з ложечки та й іншим не раджу. Якщо ж Ви бажаєте змін у житті та свідомості і сприйнятті світу зокрема — буду рада знайомству та стати особистим провідником на шляху до Ваших вершин. Покоримо їх разом!


ce55485db0939b4c4843850c942933f3
Радо допоможу Вам із усіма задачами за адресою: ksenjaboyko@gmail.com




Немає коментарів:

Дописати коментар